Make over tweekappers Kernhemmerpark!

19 december 2023

Nieuwsbericht

Ontdek jouw droomhuis in Kernhem Ede, waar modern wonen wordt gecombineerd met een groene levensstijl. Kernhemmerpark biedt een unieke kans om te genieten van comfortabel en milieubewust wonen in een prachtige groene omgeving.


De 6 tweekappers in Kernhemmerpark hebben een 'make-over' gekregen. Er zijn wat bouwkundige en technische wijzigingen doorgevoerd, maar wellicht het meest belangrijke: de koopsommen zijn ook aangepast. Door op onderstaande button te klikken zie je waar de woningen liggen en kan je per bouwnummer alle informatie bekijken:

TE KOOP: 2-1 KAP WONINGEN VOOR € 652.500,- V.O.N.

Kenmerken:
1.    Gasloos en energielabel A+++: Kernhemmerpark is trots op zijn toewijding aan duurzaamheid. Onze woningen zijn volledig gasloos en voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van energie-efficiëntie. Met een indrukwekkend energielabel A+++ ben je niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
2.    Zeer ruime kavels (420 meter +): Geniet van de luxe van ruimte met onze zeer ruime kavels. Hier heb je de vrijheid om een tuin te creëren die past bij jouw levensstijl, ideaal voor gezinnen, tuinliefhebbers en iedereen die houdt van buitenleven.
3.    159 m2 gebruiksoppervlakte: Ruimte is een luxe, en dat geldt zeker voor onze woningen. Met een royaal gebruiksoppervlakte van 159 m2 heb je alle ruimte om te leven, werken en ontspannen.

Welkom thuis in Kernhemmerpark!

Vragen
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

Deel dit artikel: