Nu koopsommen vanaf € 390.000,- en financieren met NHG!

31 maart 2023

Nieuwsbericht

Er zijn nog woningen beschikbaar!


In Kernhemmerpark komen in totaal 35 woningen: 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen waarvan sommige met garage en 6 tweekappers met garage op zeer ruime kavels. Ben je benieuwd naar de woningen? Klik dan HIER voor het woningaanbod van Kernhemmerpark. 

Schrijf in op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende in het project Kernhemmerpark via de button ‘interesse’. Je kan dan een account aanmaken in 'Mijn VanWonen’. In dit account vind je de button ‘online inschrijven’ waar je je voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kan aangeven. 

Indien er een woning van jouw voorkeur beschikbaar is zal in een persoonlijk gesprek met makelaar Bolthof van den Top alles verteld worden over het nieuwbouwplan en je bouwnummer. Wanneer je de woning wilt kopen, wordt er overgegaan tot het tekenen van de koop,- en aanneemovereenkomst.

Verwachting start bouw
We verwachten na de zomer van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Vragen
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

Deel dit artikel: